Dandelion at Sunset

Dette innlegget er skrevet av Synnasverden

Aksepter alt ved deg selv.

Aksepter at feil og mangler er tegn på at du er i live og at de er strødd langs hele veien til storhet. Aksepter dem. Ditt liv er ingen tilfeldighet, du hører hjemme her.

Gjort er gjort. Godta det og slå fast at fortiden ikke er sterk nok til å begrense deg, med mindre du sier den er det.

Si ja til deg selv. Dersom endring er hva du ønsker, er det veldig vanskelig å få til mens du driver å gransker fortiden din.

Slik blir du hel og fullstendig som menneske.

Når du beveger deg gjennom verden med hele deg på din side, vil du ha ekte makt.

Jeg aksepterer alt ved meg selv.

Blomsterhagen er en liten historie som understreker at alt kan være vakkert. Hva velger vi å se i oss selv og andre?

Mulla Nasreddin besluttet å anlegge en blomsterhage. Han forberedte jorda og plantet frøene til mange vakre blomster. Men da de kom opp, var hagen hans fylt ikke bare med de utvalgte blomstene, men også overstrødd av løvetann.

Han oppsøkte råd fra gartnere overalt og prøvde alle kjente metoder for å bli kvitt dem, men til ingen nytte. Til slutt gikk han hele veien til hovedstaden for å snakke med den kongelige gartner på sjeikens palass.

Den kloke gamle mannen hadde rådet mange gartnere før og foreslo en rekke remedier for å utrydde Mulla Nasrudins løvetann, men han hadde prøvd dem alle.

De satt sammen i stillhet en stund og til slutt så gartneren på Nasreddin og sa: “Vel, da foreslår jeg at du lærer å elske dem.”