Zuna får mange henvendelser fra mennesker som ønsker å sette fokus på forskjellige områder/problemstillinger. Alle har sine unike erfaringer og opplevelser gjennom livet.

Vi vil derfor starte en ny spalte som heter Leserne forteller som gir leserne mulighet til å dele sin historie og sine erfaringer. Dette gjør vi i håp om å skape mer åpenhet og mellommenneskelig forståelse i samfunnet.

Vi vil peke mot det felles menneskelige i oss som kommer gjennom prøvelser og vanskeligheter. Det kan også selvsagt være om positive hendelser eller erkjennelser som har lært deg noe om livet som du ønsker å dele med andre!

“Every single person has at least one secret that would break your heart. If we could just remember this, I think there would be a lot more compassion and tolerance in the world.”
― Frank Warren

 

Vil du dele din historie? Du må gjerne være anonym. Om ønskelig vil jeg linke til din blogg, slik at lesere som ønsker å komme i kontakt med deg eller lese mer, får mulighet til dette.

Send en e-post til post@zuna.no dersom du har en historie som du ønsker å dele. Zuna vil om nødvendig stå for korrektur av innsendt materiale.