Zuna anbefaler:  “Det er nå du lever” av Eckhart Tolle

Eckhart Tolle regnes for å være en av vår tids største spirituelle læremestere. En av dem som hevder å ha blitt forandret av Tolles bøker er Oprah Winfrey. For en tid tilbake startet hun en egen Soul Series hvor hun snakket med Tolle om hans andre bok “En ny jord” over ti episoder. Jeg er fullstendig enig med Oprah i at Tolle har et budskap som det er verdt å lytte til. 

Dersom du enda ikke har stiftet bekjentsskap med Tolle, har du mye godt i vente! Selv leste jeg Tolle for første gang i en vanskelig periode i livet, og hans innsikter snudde situasjonen fullstendig på hodet for meg. Han viste meg hvordan jeg kunne være tilstede i nuet og sette pris på livet, uansett omstendighetene. Hver gang jeg står ovenfor en utfordring eller en situasjon som jeg gruer meg for, tar jeg et lite dykk ned i Tolles visdom. “Det er nå du lever” kan vise deg veien til ekte og varig lykke.

Boka heter “The power of now” på engelsk og er Eckharts første bestselgende bok. Den er oversatt til over 30 språk og er solgt i over 3 millioner eksemplarer. Jeg anbefaler den til absolutt alle som ønsker å være mer mentalt tilstede i sitt eget liv.

På Bokkilden har boka fått et gjennomsnitt på 5.9 i terningkast av i alt 111 lesere!

Boka kjøper du her!

Del dine tanker om å være i nuet i Forumet!