Zuna presenterer

15 grunner å glede seg til høsten! 

1. Alt starter opp igjen etter sommeren. Skoler, barnehager, arbeidsplasser, fritidsaktiviteter – alt er tilbake til det vante, og de fleste synes det er godt å komme i gang igjen med ny giv.

2. Du får tilbake “Endelig fredag!”-følelsen. Det er få følelser som overgår den man får etter en lang arbeidsuke, når det endelig er blitt fredag!  Kanskje huset er nyvasket, du har kjøpt inn blomster eller en flaske rødvin? Kvelden står foran deg med god mat, god underholdning på TV – eller familiekos og småprat i sofaen – der har du livsgleden servert på et fat.

 3. Den etterhvert deilige kalde luften som svir litt i nesa og gir deg røde roser i kinnene.

4. Alle TV-seriene starter opp igjen, og gir utgangspunkt for mange samtaler og småprat med andre. Hvor mange av dine kolleger følger med på f.eks “Skal vi danse?” eller “The voice” i høst?  Nordmenn elsker å snakke om TV-underholdning!

5. Mørke kvelder med fyr i peisen og blafrende  stearinlys – mens ruskeværet herjer ute.

6. En stor kopp varm te eller kakao under teppet i godstolen – gjerne med en god bok.

7. Turer i naturen og på fjellet.  Lufta er klar og ren, og naturen viser seg fra sin beste side med sine sterke og varme farger. Lange turer med nistemat i sekken som man nyter på et passende utkikkspunkt – det gjør godt for kropp og sjel.

8. Mygg og andre insekter forsvinner – du slipper å klø på stadig nye stikk.

9. Livet i fjæra er like spennende om høsten! Ta med barn, barnebarn- eller kjæresten på strandtur!

10. Følelsen man får når man våkner om morgenen og ser rim på gresset.

11. Du slipper å klippe plenen!

12. Varm suppe og fårikål.

13. Du trenger ikke lenger stresse i forhold til bikinikroppen, brunfargen, bikinilinjen, leggene og neglelakk på tåneglene.

14. Du blir kvitt soleksem eller pollenallergiplager.

15. Du kan begynne å glede deg til adventstida og jul.