Her er 5 superheltkrefter du nok skulle ønske du hadde, men som du må lære deg å leve uten!

1. Telepatiske evner

Andre mennesker leser ikke tankene dine! Hvis du vil at andre mennesker skal forstå hvordan du har det og hva du har behov for må du uttrykke det – fortrinnsvis med ord. En klassiker som kan anbefales er språk, både muntlig og skriftlig pleier å fungere, dersom du formidler til riktig person.

2. Tankelesning

Du VET ikke hva andre mennesker tenker. Ikke anta at du vet hva et annet menneske føler og tenker, og særlig ikke hva andre tenker om deg! For mange av oss villle det beste være å rett og slett ikke bry seg så mye, men om du må vite det så spør dem!

3. Tidsreiser

Kanskje du drømmer om å reise tilbake til en fantastisk tid hvor alt var så mye bedre, eller skru tiden fram noen år når alt i livet ditt har falt på plass? Dessverre også en umulighet – så lev her og nå, og gjør det beste ut av hver eneste dag!

4. Evne til å se fram i tid

Ingen vet for sikkert hva framtida bringer, vi er alle nødt til å leve med den usikkerheten. Du kan godt forberede deg, og legge planer for hvordan du ønsker at ting skal bli. Men ikke bruk opp energien din på å bekymre deg og klage over ting du “er sikker på at vil skje”.  Ta det som det kommer – livet har mye å by på, men ofte noe helt annet enn vi tror.

5. Evne til å være to steder på samme tid

Det ville unektelig vært en praktisk egenskap, men virkeligheten er sånn at vi er nødt til å prioritere! Klargjør for deg selv hva som er dine prioriteringer, og prøver å legge fra deg den dårlige samvittigheten over dine manglende superheltkrefter!