Eller ny uke med nye muligheter?

Mange vil synes det er tungt å komme i gang med hverdagen igjen, kanskje særlig hvis du har snudd døgnet i helga og det regner ute. Positiv tenkning er kanskje det minst passende å skrive om på en mandag? Faktisk er det akkurat det du trenger å høre om. Positive tanker og positive affirmasjoner er svært effektivt dersom du ønsker å starte uka på en god måte.

Jeg ønsker å bidra til større fokus på det positive. En av måtene jeg kan bidra til dette på er ved å tilby en tjeneste som lar deg lage dine egne inspirerende plakater!  Disse kan du kan skrive ut og henge opp f.eks på jobben, i klasserommet eller hjemme. Da vil du og andre se dem utallige ganger i løpet av dagen! Det er et supert tiltak for å starte uka på arbeidplassene eller i klasserommet på en god måte. Du kan også gjøre dagen til en kollega, venn, elev, datter, sønn, mann e.l. bedre ved printe ut en oppmuntringsplakat til dem!

Gi deg selv eller de rundt deg en god start på uka – register deg HERog lag dine egne affirmasjon eller oppmuntringsplakater! (Det er helt gratis!)