I boka “The how of happiness” avslører forskeren Sonja Lyubomirsky nøkkelen til et lykkelig parforhold. Hva hun har funnet ut vil kanskje overraske deg!

For å få et bedre liv og et bedre forhold til menneskene i livet vårt, må vi noen ganger utfordre våre tanker om hva som faktisk gjør oss lykkelige. De fleste av oss er så oppdratt til å støtte våre nærmeste i vanskelige tider at det sitter i ryggraden. Men har vi ikke glemt noe?

Forskning har vist at det ikke er hvordan vi forholder oss til hverandre i “onde dager” som er mest avgjørende for kvaliteten på forholdet. Nøkkelen til et lykkelig ekteskap ligger i hvordan vi forholder oss til den andres SUKSESS! Det som skiller gode og dårlige relasjoner er ikke hvordan vi forholder oss til hverandres skuffelser og nedturer – men hvordan vi reagerer på hverandres GODE NYHETER! Å glede seg over gode nyheter og å være oppriktig glad på partnerens vegne skaper grunnlaget for et gledesfullt og sunt parforhold!

Greier du å glede deg med partneren din? Feirer dere gode nyheter og hyggelige merkedager? Hvis dere ønsker et langt og lykkelig parforhold: vær hverandres heiagjeng og jobb sammen for det positive i livet!

“Success in marriage does not come merely through finding the right mate, but through being the right mate.”  ~Barnett R. Brickner