I går ba jeg deg om å takke for det gode i livet ditt! Forhåpentligvis kom du på mange mennesker, ting og omstendigheter å være takknemlig for.

I dag skal vi ta det ett steg videre, og vi skal derfor fokusere på det populære ordtaket “Den største gleden man kan ha, er å gjøre andre glad“.  De fleste av oss vil være enig i at det er mye sannhet i det.

Her er 7 forslag til hvordan DU i dag kan oppleve ”den største glede”:

1. Tenk gjennom alle tingene du har akkumulert de siste årene. Noe du ikke bruker lenger? Gi det bort
http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/resultat.
Legg merke til gleden hos mottakeren. Husk: Det kommer ingenting i en lukket hånd!

2. Ring eller send en sms til en venn du ikke har hatt kontakt med på en stund og spør hvordan de har det. Vær interessert i svaret – alle har behov for å føle at noen bryr seg om oss!

3. Send et postkort til en venn i en annen by. Velg et kort med et vakkert bilde eller noen oppløftende ord! De fleste setter pris å få noe annet enn regninger i postkassen.

4. Smil til noen du ikke kjenner- å smile er smittsomt!

5. Gi en klem. Om du har overskudd og vil dra det enda lengre: tilby partneren din, søsteren din eller en venninne en nakkemassasje.

6. Gi noen et oppriktig kompliment! De fleste er altfor lite bevisst på sine positive sider – gi dem en påminnelse!

7. Tips noen du kjenner som trenger et lite løft i hverdagen om denne bloggen!

Hvor mye vi kan gjøre for andre, avhenger til en viss grad av hvor mye vi selv har. Men først og fremst dreier det seg om GIVERGLEDE, og det er heldigvis iboende i også DEG!

”You give but little when you give of your possessions. It is when you give of yourself that you truly give.” – Kahlil Gibran