Din daglige kilde til inspirasjon, personlig vekst og utvikling!

 

Har du behov for å lade batteriene med positive tanker og følelser? Unn deg selv noen minutter hver dag til å kikke innom Zuna og få inspirasjon til hvordan du kan gjøre din hverdag bedre!

I dag vil jeg at du skal bruke et par minutter til å takke for det gode i DITT LIV! Hvis livet føles problematisk akkurat nå, kan det være vanskelig å komme på noe å føle takknemlighet for. Men det finnes alltid hundrevis av ting å takke for, uansett omstendighetene. Bruk litt tid på å tenke over det gode i livet, og det vonde blir mindre overveldende. Gi plass til det som er godt! Del det gjerne med oss i kommentarfeltet.

 7 ting å være takknemlig for:

  • God helse. Okay, kanskje er du ikke i tipp-topp form. Kanskje har du ikke kunnet vise fram den perfekte kroppen på stranda i år heller. Kanskje sliter du med pollenallergi eller kink i nakken. Men de fleste av oss har forbausende god helse, og når vi ikke har det, så har vi et nogenlunde godt helsevesen som kan hjelpe oss (noen vil sikkert være uenig med meg i dette!) Om du ikke har noen fysiske plager i det hele tatt, er dette punktet virkelig noe å være takknemlig for!
  • Mennesker som vil deg vel. De beriker livet ditt. Sett pris på dem – og la dem vite det!
  • Musikk. Uansett hvordan du føler deg vil det finnes musikk som matcher din sinnsstemning, lar deg komme i kontakt med og få utløp for følelsene dine.
  • VVS -Varme, vann og sanitær! Noe vi nordmenn tar for gitt, helt til det av en eller annen grunn ikke fungerer, og da føler vi oss helt hjelpeløse etter kun få minutter. Sett pris på det faktum at du ikke trenger fryse på rumpa når du går på toalettet, at du har uendelig tilgang på rent drikkevann og kan ta deg en oppfriskende dusj etter en lang dag på jobben!
  • Du er økonomisk privilegert! Tror du meg ikke?  Sjekk her: http://www.globalrichlist.com/
  • Du kan lese dette. Ikke bare innebærer det at du har tilgang til elektrisitet og internett, det innebærer først og fremst at du har lært Å LESE! Det fører oss til siste punkt på listen.
  • Bøker. Uansett hvilke problemer du opplever i livet, så har noen hatt de før deg. Noen har sannsynligvis også funnet en løsning, og skrevet om det! Hvis ikke, kan du alltids finne trøst i å lese om noen som har det verre enn deg. Eller enda bedre: la deg oppmuntre av å leve deg inn i tilværelsen til noen som har det bedre!

Som Buddha sa:  “Let us rise up and be thankful, for if we didn’t learn a lot today, at least we learned a little, and if we didn’t learn a little, at least we didn’t get sick, and if we got sick, at least we didn’t die; so, let us all be thankful.”

Ha en fortsatt takknemlig dag! Og huske å kikke innom i morgen!