Trenger du tips til hvordan du best utnytter den siste dagen av uka?

Zuna gir deg 10 forslag til deilige søndagsaktiviteter

1. Den klassiske søndagsturen.

Denne årstiden er en flott tid for å gå i naturen! Kanskje er det muligheter for å plukke noen blomster du kan sette i en liten vase? Hestehoven er ihvertfall på plass de fleste steder i landet nå! Ellers er det jo også en perfekt tid for hagearbeid, eller for å planlegge kjøkken- eller urtehagen.

2. Les.

Kanskje du finner inspirasjon til en bok du øsnker å lese  i Anbefalt lesning ? Jeg vil også foreslå at du tar en titt på alle de inspirerende og tankevekkende tekstene som du finner her på Zuna.

3. Ha en bakedag.

Hva med å bake noen gode brød eller knekkebrød til uka som kommer? Eller kanskje det frister mer å bake noen saftige hveteboller sammen med barna?

4. Begynn med vårrengjøringen

Kanskje ikke akkurat det du hadde i tankene da jeg sa deilige søndagsaktivteter? Les artikkelen min Zuna rydder opp fra i fjor for å bli inspirert!

5. Plei deg selv.

Ta en lang dusj, legg ansiktsmaske, lakker neglene, fil vinterføttene,  smør deg  inn med gode kremer eller be partneren gi deg en deilig massasje. Det er lov å pleie seg selv om du er mann også!

6. Gå på kino.

Akkurat nå går det flere gode familiefilmer på kino, så ta med barn, barnebarn eller nieser og nevøer på kino! Om du helst vil være hjemme, kan du jo se en DVD. Se Zunas tips til inspirerende filmer eller romanstiske filmer!

7.  Slapp av sammen med venner og familie.

Nyt den siste dagen av helgen sammen med de du er glad i. Det er lov å ikke ha noe på programmet også.  Noen ganger er det godt å  bare være sammen, prate med hverandre og senke skuldrene før man tar fatt på en ny uke! Kanskje dere kan legge et puslespill eller spille et brettspill, eller hva med en uhøytidelig fotballkamp i hagen?

8. Planlegg sommerferien.

9. Søk innover.

Søndager har tradisjonelt vært en dag for refleksjon og åndelighet. Når var sist du satte av tid til det? Det kan hende du blir overrasket over hvor godt det gjør deg! Les “Kom i gang med meditasjon!”

10. Bruk internett.

Ta en titt i arkivet mitt – der finner du mange gode tips og historier! Eller hva med å registere deg og delta i forumet vårt?

Har du flere tips til gode søndagsaktiviter? Tips oss i kommentarfeltet her eller på Facebook!